Rechte trappen op maat


Door het open ontwerp ogen onze rechte trappen zeer licht, waardoor ze in de meest diverse interieurs hun plaats vinden. Onze trappen zullen zowel een moderne als een klassieke woning perfect aanvullen. We lichten onze modellen voor u toe.

moderne trap Graah
Concorde
moderne trap
Cameleon Concorde
moderne trappen
Triangle

Concorde


Aluminium designtrap
lichte aluminium designtrap
moderne aluminium trap met glazen bordes
metalen binnentrap interieur woonkamer

De treden van de moderne aluminium Concorde trap zijn vooraan zeer dun, waardoor je er in vooraanzicht als het ware doorheen kijkt. Het materiaal aluminium is neutraal en eist helemaal niet de aandacht op waardoor deze moderne trap in heel veel interieurtypes tot zijn recht komt.  Zijn favoriete positie is frontaal naar de inkom gericht, klaar om al dan niet toevallige bezoekers met zijn innemende charmes te verrassen.  

Cameleon Concorde


aluminium designtrap glazen tredes aluminium frame
aluminium designtrap licht model
designtrap aluminium frame houten tredes
moderne designtrap op maat

De Cameleon C combineert de dunne Concorde trapbomen met de universele trede van Graah. Hij laat zich zowel frontaal als van schuin opzij bewonderen. Deze moderne trap ziet er licht uit maar trekt toch al wat meer aandacht naar zich toe. Hierdoor is hij, in vergelijking met de bescheiden Concorde, veeleer een ijdeltuit.

 

Je kiest zelf met welk materiaal je de treden van deze designtrap wenst opgevuld te zien. Diverse soorten glashouten steen behoren tot de mogelijkheden. Maar evengoed kun je de bestaande vloerbedekking in de treden van je Cameleon C doortrekken. Maar met glas gevuld bekom je een echte glazen trap. Hou je van een kleurtje, dan lakken we de Cameleon C met heel veel plezier. 

Triangle


strakke designtrap industriële stijl
strakke designtrap Triangle aluminium
industriële trap interieur
aluminium design trap in horeca zaak

De designtrap Triangle houdt ervan als je hem van schuin opzij bekijkt. Dankzij het gebruik van aluminium gaat hij moeiteloos in de achtergrond op maar toch niet zonder een accent te leggen, een eigen driehoekig accent.

 

De trapbomen van deze moderne trap bevinden zich onderaan de treden. Zo komen de treden helemaal tot hun recht en kun je ze langs alle kanten bewonderen. De geribbelde bovenkant van de Triangle-treden is een uiterst efficiënte antislip-voorziening.