Over graah - MODERNE TRAPPEN


Bij Graah maken we moderne design trappen die in alle mogelijke interieurs passen.

 

De basis van onze trappen is steevast aluminium. Het levert licht ogende trappen op die compleet onvergelijkbaar zijn met wat je elders op de markt kan vinden.

 

Onze trappen vinden hun klanten in gans België. Een flink deel van de productie is voor het buitenland bestemd: Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Zweden, Rusland, Zwitserland, Israël, ... en vooral de Verenigde Staten. Als enige Belgische bedrijf leverden we producten voor "the 2017 New American Home" in Orlando.

 

we create aluminium stairs 
timeless, sustainable and unique
designed to please you

 

Onze missie bondig uitgelegd

 

We leggen duidelijk het accent op het creëren, op het ontwerpen en ontwikkelen van trappen, trappen in aluminium. En dat laatste is onze specialiteit; we zijn er uniek in. Tijdloosheid en duurzaamheid staan voorop. Onze design trappen passen in alle mogelijke interieurs, gaande van hypermodern tot eerder klassiek.

 

Zonder producten die potentiële klanten graag zien, heeft het allemaal weinig zin. Dus is dit onze echte doel: klanten verwennen. En neen, hiermee zitten we niet in de verkeerde business!

 

Graah ?

 

Mensen kopen onze trappen omdat ze ze graag zien. Wij creëren trappen omdat we dat graag doen.

En we praten er zo graag over. Vandaar de naam graah, niet zozeer met een typfout maar wel de uitdrukking van onze West-Vlaamse identiteit. De g en de h; we blijven ermee worstelen. Wens je meer te weten over het ontstaan van de naam, klik dan hier.

uw trap centraal in de woonst - uw trap centraal in het leven. Mensen beschouwen een trap van Graah als een object. Ze willen die centraal in de woning. En zo wordt die moderne trap een stille getuige, heel bescheiden en onopvallend, van het dagelijkse leven van de bewoners.

sociale media