BEDRIJFSTRAPPEN OP MAAT


De grotere bedrijfstrappen van Graah zijn allemaal berekend en getest voor gebruik tot de vermelde maximale breedte. 

We kunnen ze zonder bijkomende studies voor je maken. Ze weerstaan een intensief gebruik en een al even intensieve belasting. Onze trappen zijn van aluminium gemaakt. Bij Cameleon C XL maken we voor de treden de combinatie met andere materialen. Het element aluminium in combinatie met een uitgekiende vormgeving levert ons bijzonder licht ogende, transparante trappen op. Deze trappen zijn bv. ideaal voor kantoren, winkels, showrooms, ...

brede designtrap Graah
Cameleon C XL
Brede trap showroom
Concorde XL
Brede industriële trap
Triangle XL

Cameleon C XLMet Cameleon C XL gaan we tot een breedte van 1,5 meter. En toch blijft deze designtrap zeer transparant en dus heel licht ogen. 

 Voor de opvulling van de treden heb je de vrije keuze. Standaard bieden we enkele mogelijkheden:

  • glas: gewoon klaar opaalglas of extra klaar opaalglas,
  • hout: eik, beuk of ovangkol,
  • natuursteen: black slate of twilight.

Maar je kan er ook voor kiezen om de treden met eigen materiaal op te vullen. We leveren en plaatsen de "lege" trap. En daar kan je dan bijvoorbeeld hetzelfde materiaal als dat van de vloer van je kantoor in kwijt (zoals parket, steen, linoleum, ...). 

 

De moderne trap kunnen we lakken in de door jou gekozen RAL-kleur. Hierbij lakken we enkel de structuur in aluminium en niet de elementen waarmee je de treden invult. 

Concorde XLModerne trap, transparant maar toch enorm stevig en zeer breed. Concorde XL kunnen we tot 1,8 meter breed maken met enkel een trapboom rechts en een trapboom links.

 

Bekijk de moderne trap frontaal en je stelt vast dat die extreem transparant is. 1,8 meter is echt wel breed en toch kijk je er dwars doorheen. Met het materiaal aluminium en de techniek extrusie zijn we in staat om andere vormen uit te werken, vormen die ons een stijve, stevige trap opleveren, zonder dat die zwaar oogt. Dit is met andere materialen niet mogelijk.

 

De trapbomen van geborsteld aluminium zijn 10 mm breed en ook de treden zijn uit aluminium gemaakt. De harde toplaag (anodisatie) zorgt ervoor dat je op deze brede trap geen looplijnen zult zien, ook niet na verloop van tijd. Ook bij vele jaren intensief gebruik blijft de Concorde XL er nieuw en jong uitzien. Bijkomend voordeel is een makkelijk onderhoud want vuil hecht zich niet makkelijk aan geanodiseerd aluminium vast. In de treden voorzien we ribbels die als antislip fungeren. 

Triangle XLDe designtrap Triangle houdt ervan als je hem van schuin opzij bekijkt. Dankzij het gebruik van aluminium gaat hij moeiteloos in de achtergrond op maar toch niet zonder een accent te leggen, een eigen driehoekig accent.

 

De trapbomen van deze moderne trap bevinden zich onderaan de treden. Zo komen de treden helemaal tot hun recht en kun je ze langs alle kanten bewonderen. De geribbelde bovenkant van de Triangle-treden is een uiterst efficiënte antislip-voorziening.